Kampioenschapsclubmatch NDC 2022

Datum: 11 september 2022
Keurmeester: mevr. Ilona Onstenk-Schenk
Terrein is geopend vanaf 9.00 uur
Aanvang show 9.45 uur

Sluitingsdatum inschrijven: 28 augustus 2022

Locatie:
Werkgroep Mergelland
Vliegveldweg 1
6199 AD Beek (Maastricht-Aachen Airport)

Beste Dobermann liefhebbers,
De voorbereidingen voor onze tweede kampioenschapsclubmatch zijn al weer in volle gang! De KCM is hét jaarlijkse evenement binnen de NDC om in levenden lijve, van jong tot oud, onze Dobermann te kunnen bewonderen en op zijn exterieur te laten beoordelen onder het toeziend oog van een keurmeester.

Fokkers en liefhebbers van het ras kunnen hun Dobermann presenteren aan mevrouw Ilona Onstenk-Schenk, rasspecialist pur sang, die we bereid hebben gevonden om onze KCM te keuren.

Mevrouw Ilona Onstenk-Schenk

De KCM is opengesteld voor leden en niet leden in het binnen- en buitenland. Zelfs niet ingeschreven honden zijn welkom op de KCM, mits voldoende gevaccineerd en aangelijnd. Mocht u nog geen Dobermann eigenaar zijn maar overweegt u om een Dobermann aan te schaffen bent u uiteraard van harte welkom om kennis te maken met het ras. De KCM is het evenement waar u veel Dobermann’s kunt zien en u kunt bijpraten met Dobermann eigenaren en onze rasvereniging NDC. 

Algemene informatie:
Van elke hond wordt een uitgebreid keurverslag gemaakt, dat samen met een certificaat aan het einde van de dag wordt uitgereikt na de eindkeuringen. In alle klassen is er een attentie en beker ter beschikking gesteld. Bij voldoende inschrijvingen zal er volgens de regels van de Raad van Beheer aan de beste reu en beste teef een dubbel CAC worden toegekend, welke meetelt in de kwalificaties voor het Nederlands Kampioenschap. Er zijn diverse titels te behalen zoals:

Clubwinner 2022
Beste reu
Beste teef
Beste gebruikshond
Beste veteraan
Beste jeugdhond
Beste jongste puppy
Beste puppy 

  • Met het inschrijven verplicht u zich tot betaling van het inschrijfgeld.
  • Na inschrijving ontvangt u een automatisch gegenereerde email / bevestiging met informatie over de betaling van het inschrijfgeld. Mocht u deze email niet hebben ontvangen checkt u dan uw “SPAM”.
  • De startnummers worden uitgereikt op de dag zelf, u kunt zich bij aankomst melden bij het secretariaat. 
  • Pas aan het einde van de keuringen worden de benodigde certificaten en keurverslagen uitgereikt.
  • Ieder jaar is er discussie over gecoupeerde honden. Honden die gecoupeerd zijn aan de staart vanwege medische redenen en waarbij de eigenaar een medische verklaring van een dierenarts kan overhandigen kunnen deelnemen aan de KCM. 

De inschrijving is gesloten!