Kampioenschapsclubmatch NDC 2022

Kampioenschapsclubmatch met dubbel CAC! | Championships match with double CAC! |  Hauptsiegerschau mit doppelt CAC!
Daarnaast is in hetzelfde weekend bij IDS Zwolle ook een CAC te winnen op zaterdag, dit houdt in dat u in 1 weekend maar liefst 3 CAC’s kunt winnen (4 CAC’s nodig om NL’s kampioen te worden).
In the same weekend on saturday the IDS Zwolle will give you an opportunity to win 1 CAC. So this means the chance to win 3 CAC’s in one weekend (4 CAC’s needed for the title Dutch Champion.
Samstag 10 September bei IDS Zwolle vergabe von 1 CAC was bedeutet das Sie in einem Wochenende 3 CACs gewinnen können (4 sind erforderlich, um NL-Champion zu werden).

Informatie over de show in Zwolle vindt u hier | Information about the show in Zwolle you can find here | Information ueber den Ausstellung in Zwolle bitte hier klicken.

Datum: 11 september 2022
Keurmeester: mevr. Ilona Onstenk-Schenk

Sluitingsdatum inschrijven: 28 augustus 2022

Locatie:
Werkgroep Mergelland
Vliegveldweg 1
6199 AD Beek (Maastricht-Aachen Airport)

Beste Dobermann liefhebbers,
De voorbereidingen voor onze tweede kampioenschapsclubmatch zijn al weer in volle gang! De KCM is hét jaarlijkse evenement binnen de NDC om in levenden lijve, van jong tot oud, onze Dobermann te kunnen bewonderen en op zijn exterieur te laten beoordelen onder het toeziend oog van een keurmeester.

Fokkers en liefhebbers van het ras kunnen hun Dobermann presenteren aan mevrouw Ilona Onstenk-Schenk, rasspecialist pur sang, die we bereid hebben gevonden om onze KCM te keuren.

Mevrouw Ilona Onstenk-Schenk

De KCM is opengesteld voor leden en niet leden in het binnen- en buitenland. Zelfs niet ingeschreven honden zijn welkom op de KCM, mits voldoende gevaccineerd en aangelijnd. Mocht u nog geen Dobermann eigenaar zijn maar overweegt u om een Dobermann aan te schaffen bent u uiteraard van harte welkom om kennis te maken met het ras. De KCM is het evenement waar u veel Dobermann’s kunt zien en u kunt bijpraten met Dobermann eigenaren en onze rasvereniging NDC. 

Algemene informatie:
Van elke hond wordt een uitgebreid keurverslag gemaakt, dat samen met een certificaat aan het einde van de dag wordt uitgereikt na de eindkeuringen. In alle klassen is er een attentie en beker ter beschikking gesteld. Bij voldoende inschrijvingen zal er volgens de regels van de Raad van Beheer aan de beste reu en beste teef een dubbel CAC worden toegekend, welke meetelt in de kwalificaties voor het Nederlands Kampioenschap. Er zijn diverse titels te behalen zoals:

Clubwinner 2022
Beste reu
Beste teef
Beste gebruikshond
Beste veteraan
Beste jeugdhond
Beste jongste puppy
Beste puppy 

Aanmeldformulier KCM 2022

Laat dit veld blanco
U gaat akkoord met het publiceren van foto's in onze nieuwsbrief, Facebookpagina en verenigingswebsite. / Pictures will be taken on this day, you agree those can be published in our Newsletter, Facebookpage and official Website. / Sie erklären sich damit einverstanden das wir Fotos in unserem Newsletter, auf unserer Facebook-Seite und auf unserer Vereinswebsite veröffentlichen.