NDC Nederlands Kampioenschap IGP 2022

flyer ned kamp2022

Beste hondensportvrienden,

Namens de Nederlandse Dobermann Club presenteer ik met trots de tweede editie NDC Nederlands Kampioenschap IGP, welke zal worden gehouden op zaterdag 30 april 2022 te Rijswijk. Dit kampioenschap is een opengestelde wedstrijd voor alle rassen waarbij gelopen kan worden in IGP I, IGP II of IGP III. Naast de plaatsing nummer 1, 2 en 3 zijn er ook prijzen te behalen voor de beste combintatie in afdeling A, B en C.

De beste IGP III Dobermann, zijnde lid van de NDC, zal worden uitgeroepen tot „NDC Nederlands Kampioen IGP 2022“.

De heer Cees Jaspers zal het speuren keuren en de heer Ruud van Eck zal het appèl voor z’n rekening nemen. Het pakwerk zal door beide keurmeesters gezamenlijk worden beoordeeld. Als pakwerker is voor het korte werk de heer Davy Neijman uitgenodigd en voor de lange afstand de heer Ruben van der Wouden. De heer Kees de Graaf zal voor alle deelnemers de sporen uitleggen.

Het NDC Nederlands Kampioenschap zal ook dit jaar weer worden gehouden bij GHSV Rijswijk, locatie: Wilhelminapark Hazepad 5 te Rijswijk. Informatie over het intrainen volgt z.s.m. Deelnemers en officials moeten, om toegang tot het terrein te krijgen op het Wilhelminapark, hun auto-kenteken vooraf bij ons doorgeven zodat u toegang krijgt tot de accommodatie.

Inschrijven voor het NDC Nederlands Kampioenschap IGP kunt u tot en met 20 april via onderstaand inschrijfformulier. Het inschrijfgeld is vastgesteld op 15 Euro per hond. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met ondergetekende of de sportadministratie, mevrouw Elly Elsenaar 

Rest mij u allen als hondensportliefhebber uit te nodigen voor deelname aan dit bijzondere kampioenschap en zoals gesteld alle rassen zijn welkom.

Tot ziens, tot dan,
Davy Wertz.


De deelnemerslijst en tijdschema treft u hier.

Intrainmogelijkheden (uitsluitend voor deelnemers):
Zaterdag 23 april vanaf 12 uur met pakwerker Ruben van de Wouden.
Woensdag 27 april, vanaf 12 uur met pakwerker Davy Neyman.