Bijgaand belangrijke informatie voor aanstaande zaterdag 18 september.
Als eerste starten we met speuren.
Afdeling B vangt aan rond 13.00 uur bij de GHSV Rijswijk, Hazepad 5 Rijswijk.

Deelnemerslijst

Tijdschema

Kaart van het Wilhelminapark

Bezoekers die willen komen kijken, moeten zich conform de regels van de Gemeente Rijswijk, van te voren aanmelden, deze aanmelding kan via email sport@nederlandsedobermannclub.nl

Ook moeten zij een QR code van vaccinatie aan kunnen tonen, of een herstelbewijs of negatieve coronatest .

Deelnemers kunnen parkeren bij het terrein van de GHSV Rijswijk, bezoekers moeten vooraan in het park parkeren.

flyer ned kampws

Beste hondensportvrienden,

Namens de Nederlandse Dobermann Club presenteer ik met trots ons eerste NDC Nederlands Kampioenschap IGP, welke zal worden gehouden op zaterdag 18 september 2021 te Rijswijk. Dit kampioenschap is een opengestelde wedstrijd voor alle rassen waarbij gelopen kan worden in IGP I, IGP II of IGP III. Naast de plaatsing nummer 1, 2 en 3 zijn er ook prijzen te behalen voor de beste combintatie in afdeling A, B en C.

De beste IGP III Dobermann, zijnde lid van de NDC, zal worden uitgeroepen tot „NDC Nederlands Kampioen IGP 2021“.

Mevrouw Anja Matekovic zal het speuren keuren en dhr. Toine Jonkers zal het appèl voor z’n rekening nemen. Het pakwerk zal door beide keurmeesters gezamelijk worden beoordeeld. Als pakwerker is voor het korte werk dhr. Jurien de Jong uitgenodigd en voor de lange afstand dhr. Ruben van der Wouden. Dhr. Kees de Graaf zal voor alle deelnemers de sporen uitleggen.

Ons eerste NDC Nederlands Kampioenschap zal worden gehouden bij GHSV Rijswijk, locatie: Wilhelminapark Hazepad 5 te Rijswijk. Twee intraindagen staan gepland op deze mooie locatie, te weten zaterdag 4 en 11 september. In verband met geldende Corona restricties op het Wilhelminapark dient u uw auto-kenteken vooraf bij ons door te geven zodat u toegang krijgt tot de accomodatie.

Inschrijven voor het eerste NDC Nederlandskampioenschap IGP kunt u tot en met 4 september doen via omderstaand inschrijfformulier.
Het inschrijfgeld is vastgesteld op 15 Euro per hond.

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met ondergetekende of de sportadministratie, mevrouw Elly Elsenaar 
sport@nederlandsedobermannclub.nl

Rest mij u allen als hondensportliefhebber uit te nodigen voor deelname aan dit bijzondere kampioenschap en zoals gesteld alle rassen zijn welkom.

Tot ziens, tot dan,
Davy Wertz.