Lezing Gedrag en lichaamstaal bij honden

Op zondag 24 november was de lezing zoals aangekondigd, gehouden in Veenendaal.  Rond 10 uur was de ontvangst met koffie en cup cakes.  Na de koffie en wat gezamenlijke gesprekken was het zover. Mevrouw Dekker stelde zich voor, voor degene die haar nog niet kende.  Door middel van een diapresentatie met af en toe filmpjes werden voorbeelden aangehaald ten aanzien van het gedrag van de hond en de wijze waarop de hond communiceert. Ook zaken ten aanzien van bijtincidenten en wetgeving, en het gedrag van de hond in het maatschappelijk verkeer werden besproken.

Rond 12 uur was een lunch, goed verzorgd door Sporthal West Veenendaal met broodjes, koffie thee en een hartige snack.

Na de lunch werd de lezing hervat en om half 3 werd het afgesloten.

Voor de deelnemers, beschikbaar gesteld door AMIVEDI!

Simone onze secretaris, initiatiefnemer van deze lezing bedankte Tinie Dekker- Riemersma. Opmerkelijk vond ik dat van de 20 deelnemers slechts 3 mannen aanwezig waren, wat bij mij de vraag oproept, denken wij mannen het al beter te weten of zijn vrouwen meer geïnteresseerd in het gedrag en welzijn van hun hond?

We kunnen terugkijken op een leerzame dag. 

Rob Okkema