Winnaar Dobermann Foto Challenge

Een paar weken geleden zijn we gestart met de Dobermann Foto Challenge. Door de huidige situatie met Covid-19, waardoor iedereen gedwongen werd veel thuis te zijn, is deze challenge in het leven geroepen. Om als vereniging toch iets te organiseren voor haar leden hadden we met de challenge twee vliegen in één klap. Zowel de baasjes als de Dober moesten aan de bak! De baasjes werden uitgedaagd om op creatief vlak een prachtige foto te maken, uiteraard met onze grote vriend “de Dobermann” in de hoofdrol.

Blij verrast door het aantal inzendingen en de reacties, leuk om te lezen dat men er van geleerd had en nu betere foto kan maken van onze Dobermann. Zoals in iedere Challenge kan er maar één de winnaar zijn.
De jury had dan ook een moeilijke taak om steeds weer die drie eruit te halen die èn dichtbij de opdracht kwam maar ook qua foto aansprak.

De uiteindelijke keuze, gekozen door de leden op onze Facebook pagina d.m.v. “likes” is geworden de foto van de eerste opdracht, ingezonden door Sjors Kreigreisz. Deze week heeft ze haar winnende foto, gedrukt op linnen, mogen ontvangen.

Nogmaals namens de NDC; van harte gefeliciteerd!
Elly Elsenaar

Mocht u de deze challenge nog een keertje nalezen dan kan dat door onderstaand te klikken.

Lees meer >>