Korting op DNA testen voor NDC leden

Laboklin Nederland is een diagnostisch laboratorium volledig gericht op de diergeneeskunde. Om in te spelen op het complete veterinaire vakgebied, bieden zij een zeer breed spectrum van diagnostische testen aan. Zo ook voor onze Dobermann. 

Als aangesloten rasvereniging bij de Raad van Beheer is het mogelijk voor de leden van de NDC tegen een gereduceerd tarief DNA testen af te nemen bij Laboklin. 

U kunt ervoor kiezen om de DNA testen die u belangrijk vindt separaat laten uitvoeren maar sinds kort bestaat er ook de mogelijkheid om een zogenaamd “combipakket” te bestellen.

Om voor de korting in aanmerking te komen dient u bij het aanleveren (samen met het EDTA bloed en het aanvraagformulier voor de door u gekozen DNA test) een kopie van de NDC lidmaatschapspas (voor- en achterkant) mee te sturen.

Meer informatie over tarieven en het aanbod vindt u op de website van Laboklin N.V.