Kampioenschapsclubmatch KCM

Beste dobermannliefhebbers,

Ondanks de huidige situatie m.b.t. Covid-19 en de maatregelen die momenteel gelden doet het mij veel genoegen dat ik u kan meedelen dat de voorbereidingen voor onze eerste kampioenschapsclubmatch (KCM) in volle gang zijn. De KCM is hét jaarlijkse evenement binnen de NDC om in levenden lijve, van jong tot oud, onze Dobermann te kunnen bewonderen en op zijn exterieur te laten beoordelen onder het toeziend oog van een keurmeester.

Fokkers en liefhebbers van het ras kunnen hun Dobermann presenteren aan mevrouw Merete Dalgaard uit Denemarken, rasspecialist pur sang, die we bereid hebben gevonden om onze eerste KCM te keuren. De KCM is opengesteld voor leden en niet leden in het binnen- en buitenland. Zelfs niet ingeschreven honden zijn welkom op de KCM, mits voldoende gevaccineerd en aangelijnd.

Mocht u nog geen Dobermann eigenaar zijn maar overweegt u om een Dobermann aan te schaffen bent u uiteraard van harte welkom om kennis te maken met het ras. De KCM is het evenement waar u veel Dobermann’s kunt zien en u kunt bijpraten met Dobermann eigenaren en kunt kennismaken met onze rasvereniging NDC.

Voor verdere informatie en inschrijven voor deze kampioenschapsclubmatch kunt u HIER klikken.

Wij hopen u op 6 juni te mogen begroeten!

Namens het bestuur,
Simone van de Haar,
secretaris NDC.