Wijziging Nederlands Kampioenschap IGP

Wijziging, wat betreft ons Nederlands Kampioenschap IGP, welke zal worden gehouden op zaterdag 9 september 2023 te Rijswijk. ipv 22 april 2023,  

 

Te weinig deelnemers, te veel wedstrijden in deze periode en veel mensen die al een kwalificatie hebben voor het NK alle rassen, dan ook de NBG die een groot evenement houdt op deze dag heeft ons doen besluiten om ons opengestelde kampioenschap te verplaatsen. 

 

Dit kampioenschap is een opengestelde wedstrijd voor alle rassen waarbij gelopen kan worden in IGP I, IGP II of IGP III. Naast de plaatsing nummer 1, 2 en 3 zijn er ook prijzen te behalen voor de beste combinatie in afdeling A, B en C.

 

De beste IGP III Dobermann, zijnde lid van de NDC, zal worden uitgeroepen tot „NDC Nederlands Kampioen IGP 2023“.

 

Mevrouw Anja van der Meijden  zal het speuren keuren en dhr. Cees Jaspers  zal het appèl voor z’n rekening nemen. Het pakwerk zal door beide keurmeesters gezamenlijk worden beoordeeld. Als pakwerker is voor het korte werk dhr. Nick Tomassen uitgenodigd en voor de lange afstand dhr. Ruud Broeders. Dhr. Kees de Graaf zal voor alle deelnemers de sporen uitleggen.

 

Ons  NDC Nederlands Kampioenschap zal worden gehouden bij GHSV Rijswijk, locatie: Wilhelminapark Hazepad 5 te Rijswijk. Intraindagen zullen later bekend gemaakt worden.

 

Flyer NL 2023