Publiceren van uitslagen

Beste leden,

Op de website en in de nieuwsbrief worden uitslagen gepubliceerd die betrekking hebben op sportgebied of het showen met uw Dobermann. In aanvang is gehanteerd om van de Nederlandse CAC/CACIB shows, georganiseerd onder auspiciën van de Raad van Beheer, volledig te publiceren. 

In het kader van de wet op privacy, waar we als rasvereniging uiteraard aan moeten voldoen, is besloten om met ingang van direct alleen nog persoonlijke uitslagen te publiceren die ingezonden worden door de leden van de NDC.

We verzoeken u, als lid van de NDC, activiteiten die u heeft ondernomen met uw Dobermann in te sturen.
Voor sport resultaten kunt u mailen naar:
Elly Elsenaar sport@nederlandsedobermannclub.nl
Voor show resultaten kunt u mailen naar:
Brigitte Schellekens exterieur@nederlandsedobermannclub.nl

Namens het bestuur,
Simone van de Haar.