De Dobermann nader bekeken!

SEMINAR

Wegens overweldigende interesse en aanmeldingen is de inschrijving gesloten.

Op zaterdag 2 april 2022 organiseert de NDC in “De Camp” te Woudenberg in samenwerking met de keurmeesters Ilona Onstenk en Rob Douma een interactief seminar over de Dobermann, waar de historie, standaard, evaluatie en functionele bouw uitvoerig aanbod komt.
De titel van het seminar:

De Dobermann nader bekeken!

 Naast een powerpointpresentatie en diverse filmpjes willen Ilona en Rob u meer inzicht over de functionele bouw van de hond en natuurlijk de Dobermann geven. Tijdens deze sessie zullen zij naast theorie, u ook diverse Dobermanns laten bekijken en zullen zij de plussen en minnen met name in de beweging verklaren.

Bij het onderdeel “Hoe kijkt een keurmeester naar de Dobermann” gaan Ilona en Rob ook dieper in op de rasstandaard en laten u ook Dobermanns beoordelen, waarop u later feedback krijgt.

Al met al een interessant seminar over ons geliefde ras, de Dobermann.

Het seminar is opengesteld voor iedereenmaar leden van de NDC krijgen voorrang.

Het bestuur van de NDC.